Velkommen til Christina's

Charms Univers

Find den rigtige størrelse her

Fortæl din egen historie!

Hos CHRISTINA har vi 2 charms størrelser.

Classic læderarmbånd på 6mm og Slimlæder & Sølvarmbånd på 4 mm. Den ene serie er ikke kompatibel med den anden, så vær opmærksom på dette når du finder dine charms. Det står på hver enkelt produkt hvilken serie det tilhører.

Gå på opdagelse og bliv inspireret i vores univers af charms. Alle charms har en betydning. Find din egen historie og byg dit personlige smykke.

Gå til armbånd

Gå til charms

Skab din drøm

Vidste du at?

CHRISTINA's charms til sølvarmbånd også passer til slim læder. Så her kan du frit mixe og matche som du ønsker. Begge typer charms er 4 mm i diameter.

Husk at tilkøb en såkaldt "Stopper" til dit sølvarmbånd. På denne måde bliver dine charms siddende når du tager dit armbånd af- og på.

Udvid dit univers

Du kan også kan kombinere dine charms med vores spændende collect-ur univers.

Her kan du erhverve et lædersæt til dit ur, og skabe et smykke-ur med netop de charms og den fortælling der betyder allermest for dig.

Skab din egen drøm

Ønsker du at tilføje lidt mere personlig stil til dit look? Så er armbånd med charms et oplagt valg. En charm er et lille vedhæng til et armbånd, en halskæde eller et andet smykke, som har en unik betydning og fortæller noget personligt om bæreren. Ofte har charms en dybere betydning. De kan fx symbolisere en særlig begivenhed, en personlig egenskab, en speciel interesse, et minde eller en oplevelse. Nogle charms er dog også blot dekorative, og der er intet i vejen med at vælge en charm, blot fordi man synes den er pæn.

Hos CHRISTINA har vi valgt at fokusere på armbånd med charms. Vores armbånd med charms giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil på en kreative måde, og er den perfekte måde at tilføje et personligt touch til ethvert outfit.

CHRISTINA’S armbånd med charms fås i en lang række forskellige stilarter. Hver enkel charm har hver sin unikke betydning. Her er intet overladt til tilfældighederne. Du finder derfor helt sikkert en eller flere charms, som passer perfekt til dig og din stil, så du kan bygge dit eget personlige smykke.

Sådan gør du

Hos CHRISTINA har vi udviklet et unikt koncept, så du nemt og hurtigt kan designe dit eget personlige armbånd med charms.

Vælg dit armbånd

Det første du skal gøre er, at vælge dit charms armbånd. Hos CHRISTINA kan du vælge imellem 4 typer af armbånd til charms. Du kan enten vælge et klassisk læderarmbånd på 6 millimeter, et klassisk 3-string læderarmbånd på 6 millimeter, et slim læderarmbånd på 4 millimeter eller et sølvarmbånd på 4 millimeter. Vores charms til sølvarmbånd kan desuden også bruges til vores slim læderarmbånd, så du kan mixe og matche, som du ønsker.

Find dine yndlingscharms

Det næste du skal gøre er, at vælge dine yndlingscharm. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige charms, så du finder helt sikkert en eller flere charms, som falder i din smag. Du kan tilføje lige så mange charms til dit armbånd, som du ønsker – kun fantasien sætter grænser.

Vi har både enkle, klassiske og tidløse charms samt mere farverige og udfordrende charms.

Vi har charms som symboliserer kærlighed, venskab og romantik. Charms som symboliserer håb, drømme og ambitioner. Charms som symboliserer en persons initialer. Charms som symboliserer interesser eller passion inden for en bestemt aktivitet eller hobby. Og meget, meget mere.

I virkeligheden kan charms have enhver tænkelig betydning, for den, som knytter sig til dem.

Byg dit personlige smykke

I det sidste og tredje trin bygger du dit eget, personlige smykke baseret på det armbånd og de charms, du har valgt.

Armbånd med charms i de bedste materialer med sans for detaljen

I CHRISTINA’S kollektion af armbånd med charms finder du kun armbånd og charms af højkvalitets materialer, hvor der er kræset for detaljen. Vi tilbyder en bred vifte af stilarter og designs, så du kan skabe et armbånd, der er helt unikt for dig. Vores charms inkluderer alt fra symboler og bogstaver til dyr, sport musik og meget, meget mere.