Kender du

Collect Uret?

Skab dit helt eget univers og pynt dit ur med dine favoritter.

Sådan skaber du din drøm!

Med et CHRISTINA Collect ur har du mulighed for at tilføje specielle og unikke elementer til dit ur. Vores Collect-kollektion giver dig mulighed for at personliggøre dit ur, så det afspejler netop den DU er.

Elementer og Topringe

Med et CHRISTINA Collect ur har du mulighed for at tilføje specielle og unikke elementer til dit ur. Collect-kollektion giver dig mulighed for at personliggøre dit ur, så det afspejler netop den DU er.

Collect-ure har stilfulde topringe i forskellige farver, ægte ædelsten og safirkrystaller. Safirglas er meget stærkt og mere ridsefast end det almindelige glas, der bruges i ure. Faktisk er det kun en diamant, der kan ridse en safirkrystal. Du kan placere elementerne fra CHRISTINA direkte i urskiven, og du kan tilføje så mange forskellige elementer, du vil.

"Diamonds Are A Girl's Best Friend" og derfor har CHRISTINA et stort udvalg af ægte ædelsten at vælge imellem. Rubiner, safirer, diamanter og topas er alle elementer, som du kan tilføje til dit Collect-ur hurtigt og nemt - du skruer glasset af og indsætter derefter elementerne, nemt!

Lædersæt til collect-ur

Et CHRISTINA lædersæt består af to læderremme, to T-stænger og to låse af rustfrit stål, forgyldt rustfrit stål, rosaforgyldt rustfrit stål eller sortbelagt rustfrit stål.

T-Bars fastgør dit Collect-ur til remmen, og de to magnetiske spænder sikrer, at du nemt og problemfrit kan lukke og åbne dit lædersæt.