Sådan skaber du din egen drøm

Med et CHRISTINA Collect ur har du mulighed for at tilføje specielle og unikke elementer til dit ur. Vores Collect-kollektion giver dig mulighed for at personliggøre ansigtet på dit ur.

1 af 3

Elementer og rammer

Med et CHRISTINA Collect ur har du mulighed for at tilføje specielle og unikke elementer til dit ur. Vores Collect-kollektion giver dig mulighed for at personliggøre ansigtet på dit ur. Collect-ure har stilfulde rammer, der tilbyder forskellige farver, ægte ædelsten og safirkrystaller. Safirglas er meget stærkt og mere ridsefast end det almindelige glas, der bruges i ure. Faktisk er det kun en diamant, der kan ridse en safirkrystal. Du kan placere elementerne fra CHRISTINA direkte rundt om urskiven, og du kan tilføje så mange forskellige elementer, du vil. "Diamonds Are A Girl's Best Friend" og derfor har CHRISTINA et stort udvalg af ægte ædelsten at vælge imellem. Rubiner, safirer, diamanter og topas er alle elementer, som du kan tilføje til dit Collect-ur hurtigt og nemt - du skruer glasset af og indsætter derefter elementerne, nemt!

Elementer

Christina lædersæt til Collect ur

Et CHRISTINA lædersæt består af to læderremme, to T-stænger og to låse af rustfrit stål, forgyldt rustfrit stål, rosaforgyldt rustfrit stål eller sortbelagt rustfrit stål. T-Bars fastgør dit Collect-ur til remmen, og de to magnetiske spænder sikrer, at du nemt og problemfrit kan lukke og åbne dit lædersæt.

Læderremme til ure