Historien om

Christina Hembo

Designeren og hjernen bag hvert eneste design

Sådan begyndte det

Virksomheden CHRISTINA JEWELRY & WATCHES blev grundlagt i en studielejlighed i London i 2002 af Claus og Christina Hembo. De er siden flyttet fra London til Herning, hvor De i dag har hovedsæde.

Christina er den kreative ildsjæl bag hvert eneste smykke i CHRISTINA kollektionen. Christina har altid været passioneret omkring smykkedesign fra hun var helt lille. En designdrøm som kulminerede med, at Christina som kun en ud af 16 årlige designelever, opnåede at blive optaget på verdens førende designuniversitet ”University of the Arts London”, hvor bl.a. også Stella McCartney og Jimmy Choo er uddannet.

Christinas designunivers har altid handlet om at skabe små unikke kunstværker. Individuelle designs der kan stå alene eller kombineres med andre smykker. Derfor har Christina også navngivet hvert enkelt smykke, så de hver især fremstår helt unikke, med hver deres historie.

Men for Christina har det at kreere smukke smykker aldrig været nok. Christina har altid haft et ømt punkt for miljøet, og derfor arbejder vi hos CHRISTINA hver eneste dag målrettet mod at gøre vores smykker bæredygtigere. Det gælder for alt, lige fra vores emballage, til brugen af genbrugssølv og guld, til produktionsprocessen. Det er en løbende udvikling vi hos CHRISTINA er meget glade for.

Vi er også stolte af vores smykker altid er håndlavede af dygtige guldsmede på vores atelier i Thailand. Altid i de bedste materialer, sans for detaljen og respekt for håndværket.

Skønhed og Inspiration

CHRISTINA er en kreativ sjæl, som får sin inspiration fra alt hvad hun omgiver sig med i sin hverdag. Især natur, arkitektur, men også mennesker hun møder, kan plante et frø til det næste fine smykkedesign.

Glæd dig

til at gå på opdagelse i Christinas kreative univers med forvisningen om, at også du er med til at gøre en forskel. Hos CHRISTINA tilbyder vi i dag alt indenfor moderne smykker. I CHRISTINA'S kollektion finder du alt fra øreringe, halskæder, fingerringe, ure, til vores helt egen Collect-serie med enestående charms og vores helt unikke Collect-ur univers - hvor man bygger sit eget ur så det passer til lige netop dín drøm.