Historien om

CHRISTINA Jewelry & Watches

Virksomheden CHRISTINA JEWELRY & WATCHES blev grundlagt i en studielejlighed i London i 2002 af Claus og Christina Hembo. Vi er siden flyttet fra London til Herning, hvor vi i dag har hovedsæde.

Christina er den kreative ildsjæl bag hvert eneste smykke i CHRISTINA kollektionen. Christina har altid været passioneret omkring smykkedesign fra hun var helt lille. En designdrøm som kulminerede med, at Christina som kun en ud af 16 årlige designelever, opnåede at blive optaget på verdens førende designuniversitet ”University of the Arts London”, hvor bl.a. også Stella McCartney og Jimmy Choo er uddannet.

Christinas designunivers har altid handlet om at skabe små unikke kunstværker. Individuelle design der kan stå alene eller kombineres med andre smykker. Derfor har Christina også navngivet hvert enkelt smykke, så de hver især fremstår helt unikke, med hver deres egen historie.

Men for Christina har det at kreere smukke smykker aldrig været nok. Christina har altid haft et ømt punkt for miljøet og derfor er CHRISTINA smykkerne i dag blandt de absolut mest bæredygtige i verden. Det er vi hos CHRISTINA utrolig stolte af.

Vi er også stolte af vores bæredygtige smykker altid er håndlavede af de bedste guldsmede i branchen på vores atelier i Thailand. Altid i de bedste ægte materialer. Hos CHRISTINA kan du altid være sikker på at dine smykker er i ægte sølv, mange forgyldt med ægte guld, andre i massivt guld, og med de fineste ædelsten.

Christina er nemlig af den opfattelse at kvalitet, ægte materialer, bæredygtighed, og smukt design ikke er hinandens modsætninger, men tværtimod hinandens forudsætninger.

Glæd dig til at gå på opdagelse i Christinas kreative univers med forvisningen om, at også du er med til at gøre en forskel. Hos CHRISTINA tilbyder vi i dag alt indenfor moderne smykker. I CHRISTINAs kollektion finder du alt fra øreringe, halskæder, fingerringe, ure, til vores helt egen Collect-serie indenfor charms.