Kundeservice

Vi er her altid til at hjælpe dig. Se i vores FAQ nedenfor om der er svar på dit spørgsmål.

Du kan også altid ringe eller skrive til os på kontaktoplysninger nederst på siden.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

FAQ

Betaling

Hvornår trækkes betalingen?

Når du afgiver en ordre, vil dit betalingskort blive valideret, og du vil derefter modtage en e-mail, der bekræfter modtagelse af din ordre. Betaling sker først, når vi har afsendt din ordre fra vores lager. Hvis dit kort ikke accepteres, går betalingen ikke igennem, og du får straks besked om, at betalingen mislykkedes. Bemærk, at nogle kortudstedere vil beholde pengene for det tilsvarende købsbeløb, selvom betalingen er uautoriseret, det betyder, at du ikke vil kunne få adgang til pengene i kort tid. Når en vare er udsolgt, vil nogle kortudstedere holde pengene i henhold til det ønskede købsbeløb, så du ikke har mulighed for at få adgang til pengene i en kort periode. Afhængig af kortudsteder kan beløbet reserveres i op til 30 dage Ordrer der er betalt med gavekort eller voucher/rabatkode udbetales med disse ved returnering.

Levering, Returnering og Ombytning

Vi begynder at pakke din ordre, så snart vi modtager din ordre. Leveringstiden er 1-2 hverdage for alle pakker med levering i Danmark. Dog kan der i højtider og omkring helligdage forekomme en smule længere levering.

Hvilke forsendelsesmetoder kan jeg vælge?

Vi sender med GLS. Du kan vælge, om du vil afhente din pakke i nærmeste pakkeshop - privat hjemme eller på jobbet. Leveringstiden er 1-2 hverdage. Dog kan der i højtider og helligdage forekomme en smule længere levering.

Kan jeg ændre i min ordre?

Når du har modtaget din faktura på mail, er det ikke muligt at annullere eller ændre din ordre.

Hvor leverer CHRISTINA

Vi leverer til alle danske adresser og pakkeshops.

Kan jeg spore min pakke?

Når din pakke er afsendt af os, modtager du en e-mail fra GLS med dit sporingsnummer, dog kan det tage et par timer, før du kan spore din pakke. Det skal først registreres hos GLS.

Jeg har ikke modtaget min pakke. Hvad kan jeg gøre?

Hvis du ikke har modtaget din pakke inden for den angivne leveringstid, bedes du kontakte os på kundeservice@bychristina.com. Så hjælper vi dig gerne med at finde din pakke.

Kan jeg annulere min ordre?

For at kunne levere din ordre så hurtigt som muligt, starter vi processerne umiddelbart efter afgivelse af ordren. Hvis du ikke længere ønsker din ordre, skal du returnere din pakke til os ved modtagelsen. Vi anbefaler dog at du altid tager kontakt til kundeservice, da det i nogle tilfælde kan være muligt at annullere i tide.

Kan jeg ændre en ordre efter den er bestilt?

Nej desværre ikke. I vores bestræbelse på at sikre den hurtigst mulige levering, startes processerne straks med ordren. Det betyder, at vi ikke kan ændre nogen information eller produkter, når du har afgivet din ordre.

Kan jeg returnere en vare i fysisk butik?

Nej, det er ikke muligt at bytte/returnere en vare købt på www.bychristina.com i en fysisk butik. De skal udskiftes eller returneres via bychristina.com.

Kan jeg bytte en vare til en anden størrelse?

Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse, skal du afgive en ny ordre og returnere den eller de varer, du ønsker at bytte. Varen vil blive returneret i sin originale emballage. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kundeservice på +4570270044.

Jeg ønsker at returnere min online ordre, men jeg ønsker ikke at bruge din retur. Er det i orden?

Ja det er helt i orden. Men vi anbefaler, at du bruger den GLS returlabel, som vi sendte dig sammen med din faktura. Hvis du returnerer en vare uden at benytte dig af vores returaftale, er du ansvarlig, hvis din pakke er bortkommet eller beskadiget, inden den når os Din pakke skal sendes til følgende adresse: CHRISTINA - Cypresvej 8-10- 7400 Herning, Danmark

Jeg har modtaget en beskadiget vare. Hvad gør jeg?

Kontakt venligst vores kundeservice hurtigst muligt inden for 14 dage på telefonnummer +4570270044 (mandag - fredag ​​kl. 8.00-14.00) eller send os en e-mail til kundeservice@bychristina.com

Jeg har modtaget en forkert vare. Hvad gør jeg?

Kontakt venligst vores kundeservice på telefonnummer +4570270044 (mandag - fredag ​​fra kl. 8 til 14) eller send os en mail til kundeservice@bychristina.com, så står vi klar til at rette fejlen.

Jeg har ikke modtaget min vare. Hvad gør jeg?

Hvis du ikke har modtaget din ordre inden for den af ​​os angivne leveringstid, bedes du kontakte vores kundeservice på telefonnummer+4570270044 (mandag - fredag ​​kl. 8.00 til 14.00) eller sende os en e-mail til kundenservice@bychristina.com, og vi vil være klar til at rette fejlen.

Hvornår får jeg mine penge retur hvis jeg har returneret en ordre?

Når vi modtager din returpakke, behandler vi din refusion, og du vil modtage en e-mail med besked om, at returneringen er blevet godkendt. Du hører fra os inden for 2-5 hverdage fra den dag, vi modtog din returnerede vare. Bemærk venligst, at afhængigt af din bank kan det tage op til 10 dage at modtage din refusion. Vi refunderer det kreditkort, der blev brugt til det oprindelige køb.

Hvordan ved jeg at CHRISTINA har modtaget min returnering?

Du vil modtage en e-mail med besked om, at varen er modtaget, og pengene er refunderet. Sørg for at opbevare din følgeseddel.

Kontakt os

Har du spørgsmål til kundeservice?