Bæredygtighed

Hos CHRISTINA har vi stor fokus på miljøet i alt hvad vi laver. Det har vi fordi vi hos CHRISTINA er overbeviste om, at vi kan gøre en forskel. Som førende smykkeleverandør har vi et ”grønt ansvar” for at gå forrest i kampen for en mere bæredygtig og grøn klode. Det er et ansvar vi er stolte over at påtage os.

Vi har derfor udarbejdet en ambitiøs 2025 plan. CHRISTINA skal som de første i branchen være udledningsneutrale i brugen af sølv, guld og ædelstene i 2025.

Hos CHRISTINA er vi stolte over, at vi allerede nu er nået rigtigt langt. Så langt at vi i dag er blandt de absolut førende i branchen.

Recycling

70 % af det sølv CHRISTINA i dag anvender i vores smykker er genanvendeligt sølv. Derigennem har CHRISTINA reduceret CO2 udledningen med en 1/3 sammenlignet med traditionelt anvendt sølv udvundet ved minedrift.

Det samme gør sig gældende for vores brug af genanvendeligt guld, der reducerer udledningen ikke mindre end 600 gange, sammenlignet med traditionelt udvundet guld fra minedrift.

Vi er også overgået til udelukkende at anvende LABGROWN diamanter.  Det vil sige diamanter, der er udviklet i laboratorier og som én til én ikke adskiller sig fra traditionelt mineudvundne diamanter. Hos CHRISTINA er du derfor sikker på aldrig at få bloddiamanter, samtidigt med at du skåner miljøet markant. 

Desuden anvender vi hos CHRISTINA altid udelukkende genanvendeligt karton til vores gaveæsker og gavekort. Ja, faktisk er vores karton så miljøneutralt, at den vil kunne spises.   

Vores 2030 miljøplan kalder vi for ”Bruger til Bruger”. Genanvendelige materialer i alle led af vores produktkæde, der kommer alle til gode. Dig som forbruger, klimaet, miljøet, og den verden vi alle sammen lever i.

Hos CHRISTINA er vi nemlig af den overbevisning, at vi alle har et ansvar for at passe på vores jord, vores ressourcer og vores fremtid.