Smykkesæt

Hos CHRISTINA har vi mange flotte smykkesæt

Find dit favorit sæt

Gå på opdagelse og find dit ynglings smykkesæt.

Læs også om designgrundlaget bag hvert et smykkesæt lige her.

Colourful Champagne

Colourful Champagne designet er designet med inspiration fra den glæde man får af smukke farver. Hermed også det perfekte design til de festlige begivenheder.

Tree Of Life

Tree Of Life er et klassisk smykkesæt, der er designet med inspiration fra livets kilde, naturen. Sættet er perfekt, som gave til konfirmation og fødselsdage.

World Goals

Giv din hverdag noget farve med vores farverige og elegante smykkesæt World Goals. Smykkerne er designet med 17 forskellige og farverige ædelsten, som hver især symboliserer de 17 verdensmål.

Perler

Vi elsker naturen, da naturen er en af vores største inspirationskilder. Ferskvandsperler er et af naturens mange smukke skabelser. Se alle smykker med ferskvandsperler lige her.

Eternity

Eternity er designet med inspiration fra den evige kærlighed. Sættet er en perfekt gave, til hende du holder af, som du gerne vil vise din evige kærlighed til.

Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt og smykkedesigner Christina Hembo har i samarbejde skabt Anders Blichfeldt-smykkekollektionen. Smykkerne er inspireret af Anders Blichfeldt's kendte sange der har bragt så meget glæde.

Sunset

Sunset er et af vores mest populære smykkesæt. Serien er inspireret af en smuk solnedgang. Solnedgangen er endnu et af naturens vidunderlige fænomener, som vi alle elsker.

Marguerite

Klassiske Marguerite-designs der passer til alle begivenheder. Margueritten er Danmarks nationalblomst og kan symbolisere den danske nationalkærlighed.

Ocean Waves

Ocean Waves er inspireret af bølgernes forskellige strukturer. Den symboliserer frihed og uafhængighed, og leder med det samme tankerne hen mod havets uendelige glans.

My Special Palm

My Special Palm sættet tager inspiration i sydens sol, hvor mønsteret er inspireret af palmeblade. Derfor er dette sæt designet med inspiration fra et af naturens smukke skabninger.

Labgrown

Klassisk, elegant og eksklusivt smykkesæt. Laboratorieskabte diamanter er diamanter udviklet i et laboratorium, og er klimavenligere end mineskabte diamanter, da de udleder mindre CO2 under dannelsen.

Four Leaf Clower

Firkløver sættet, er et af vores mest populære smykkesæt. Firkløveren symboliserer held og lykke i livet og i kærligheden, derfor er vores Four Leaf Clower smykker ikke kun et smykke, men også et betydningsfuldt symbol.