Sun & Moon

Sun & Moon er med en smuk barok perle og en sol og måne, begge prydet med smukke cubic zirconia sten. Smykket symboliserer harmonien mellem modsætninger, det maskuline og feminine, dag og nat. Solen repræsenterer vitalitet, energi og styrke, mens månen symboliserer ro, intuition og mysterium.

Flamingo

Dette design er en fortryllende flamingo, der stråler med sin lyserøde og hvide cubic zirconia-sten. Den er et symbol på tillid, fleksibilitet og forbindelse med vores følelsesmæssige side. Smykket minder os om at omfavne vores unikke skønhed og stå stærkt i vores autentiske udtryk.

Family Tree Of Green Life

Tree Of Green Life designet er udformet som et Livets træ med smukke grønne cubic zirconia sten, der repræsenterer vækst, balance og naturlig skønhed. Livets træ symboliserer styrke, forbindelse til jorden og den kontinuerlige cyklus af livet. giv din hverdag farve med dette design.

Colourful Champagne

Colourful Champagne designet er designet med inspiration fra den glæde man får af smukke farver. Hermed også det perfekte design til de festlige begivenheder.

World Goals

Giv din hverdag noget farve med vores farverige og elegante smykkesæt World Goals. Smykkerne er designet med 17 forskellige og farverige ædelsten, som hver især symboliserer de 17 verdensmål.

Perler

Vi elsker naturen, da naturen er en af vores største inspirationskilder. Ferskvandsperler er et af naturens mange smukke skabelser. Se alle smykker med ferskvandsperler lige her.

Topaz Circle

Topaz Circle er en funklende serie med et klassisk design pyntet med smykke CZ. det er til dig der leder efter et eksklusivt look til fest og hverdag.

Margueritter

Klassiske Marguerite-designs der passer til alle begivenheder. Margueritten er Danmarks nationalblomst og kan symbolisere den danske nationalkærlighed.

Tree Of Life

Tree Of Life er et klassisk smykkesæt, der er designet med inspiration fra livets kilde, naturen. Sættet er perfekt, som gave til konfirmation og fødselsdage.

Sunset

Sunset er et af vores mest populære smykkesæt. Serien er inspireret af en smuk solnedgang. Solnedgangen er endnu et af naturens vidunderlige fænomener, som vi alle elsker.

Dragonfly

Guldsmed designet symboliserer lethed og drømmende energi. Guldsmeden er forbundet med transformation og forbindelse til det spirituelle rige. Det symboliserer skønhed, elegance og en følelse af legende ånd.

Roots Of A Tree

Roots Of A Tree har udgangspunkt i træets rødder, der former et hjerte rundt om træet. Køb Roots Of A Tree, som symbol for din families rødder, der er centrum for din kernefamilies kærlighed.

Four Leaf Clover

Firkløver sættet, er et af vores mest populære smykkesæt. Firkløveren symboliserer held og lykke i livet og i kærligheden, derfor er vores Four Leaf Clover smykker ikke kun et smykke, men også et betydningsfuldt symbol.

Stjernetegn

CHRISTINA stjernetegns-smykker er personlige smykker, der hver i sær symbolisere alle stjernetegn. Find dit personlige stjernetegns-smykke hos os.

Leaf Of Love

Leaf Of Love er et elegant design med et blad der former sig til et hjerte. Perfekt til dig der elsker natur og livets naturlige gang.

Peacock

Peacock serien er inspireret af den smukke påfugl og dens mange farverige detaljer.

Joined

Joined er et enkelt og eksklusivt design. Joined sættet er smykker med et feminint og råt kædesmykke-look. Joined designet symbolisere det stærke bånd man har mellem dem man holder af.

Bogstaver

CHRISTINA Bogstavs-charm er et personligt smykke der har den betydning du gerne vil have smykket skal have.

Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt og smykkedesigner Christina Hembo har i samarbejde skabt Anders Blichfeldt-smykkekollektionen. Smykkerne er inspireret af Anders Blichfeldt's kendte sange der har bragt så meget glæde.

Højtider

Jul, påske, Halloween eller et årstal der symboliserer det du ønsker. Find smykker der symbolisere vigtige øjeblikke i højtiderne her.