CHRISTINA'S

SMYKKESÆT

Her finder du CHRISTINA'S populære smykkesæt. Har du måske forelsket dig i et design? Eller har du en favorit ring, men mangler de matchende smykker til? så får du her overblikket over vores smukke smykkesæt. Alle smykkerne i vores smykkesæt sælges både hver for sig og i sæt, de fås selvfølgelig også alle, i både sølv og forgyldt sølv.

SUNSET

Sunset er et fint og elegant design, der symboliserer en smuk solnedgang. Et symbol der skaber ro og balance i sindet. Sunset passer perfekt til hverdagens outfits, men kan helt bestemt også bæres af et mere festligt og modigt look.

WORLD GOALS

Vores smukke smykkerserie fyldt med ægte ædelsten. Serien er inspireret af de 17 vigtige verdensmål. Den er med til at huske os på, at vi hver især kan gøre en forskel. Passer til en hver lejlighed!

TREE OF LIFE

Som et symbol på din vækst til at blive en smuk og unik person. Når træer er unge, ser de stort set alle ens ud. Men efterhånden som de bliver ældre, tåler de storm og vind. Deres grene kan bryde og vokse tilbage i en anden retning. Vi mennesker er stærke!

MARGUERITTE

Margueritten har en stor betydning for CHRISTINA. Den var en del af de første kollektioner, og har siden hen hængt ved. Daisy serien er designet med inspiration fra hele Dankmarks Dronning Margrethe.

MY SPECIAL PALM

My Special Palm er en fin og enkel serie, som er designet for at minde os om sommeren og det varme vejr. Drømme sig væk til en ferie syd på.

ETERNITY

Eternity er en af CHRISTINA'S populære serier. Et design symboliseret på evig kærlighed. Den perfekte gave til hende du holder af. Kærligheden længe leve.

LABGROWN

CHRISTINA'S Labgrown Diamond serie er en elegant serie med klimavenligere laboratorieskabte diamanter. Under produktionen af diamanterne udledes der mindre CO2, og derfor er disse diamanter klimavenligere. Serien passer til en hver lejlighed. Elegant og smuk!

OCEAN WAVE

En elegant og unik serie der er designet med inspiration fra havet. CHRISTINA lader sig ofte inspirerer af havet. Det giver hende ro og en balance du ikke kan finde andre steder.

FOUR LEAF CLOWER

Vores firkløver smykker symboliserer lykke. Ved at give et af vores smykker til en du har kær, giver du dem ikke kun et helt vildt smukt smykke, men du sender dem lidt lykke med på vejen.

PLANT A TREE

Træet er et symbol på liv. Et symbol på afstanden mellem himmel og jord. Dette smukke og elegante smykkesæt passer til en hver kvinde. Simpelt men unik og fuld af betydning.